Comunicació

El Poparb, al 33

El programa Sputnik (33, 20.30 h) emet aquesta nit el documental El llibre vermell sobre el festival Poparb d'Arbúcies. És un retrat del festival musical que cada estiu, durant dos dies, mobilitza la tranquil·la vila d'Arbúcies, al Montseny, i la converteix en l'epicentre del pop català. Places, piscines, jardins, boscos... tot el poble es converteix en l'escenari del Poparb, un petit festival nascut el 2005 que, tot i les seves dimensions, ja és una referència per a la música pop feta a Catalunya. Al Poparb es reuneixen grups consagrats i nous talents.

El llibre vermell és un documental de Roger Roca, Àngel Leiro i Josep M. Salat i s'inspira en la llarga tradició de llegendes del Montseny. Els seus protagonistes són els organitzadors del festival, els músics –Mazoni, Senior i el cor brutal, Refree, Manel i Antònia Font, entre altres– i un equip que aprofita el festival per fer gravar una comèdia romàntica amb rerefons musical.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.