Comunicació

La revista Barcella celebra el 15é aniversari de la seua aparició

L'acte institucional inclou la celebració d'una taula redona per conèixer el moment actual dels mitjans de comunicació

El Col·lectiu Serrella de Banyeres de Mariola, grup editor de la revista Barcella, commemora aquest dissabte el 15é aniversari de l'aparició de la publicació als quioscs amb la celebració d'una sèrie d'actes que es realitzaran al llarg de tota la jornada des de les 11 del matí fins l'1 de la matinada.

La jornada començarà a partir de les 11 hores al parc municipal de Vil·la Rosario on hi haurà jocs tradicionals com pilota valenciana, sambori, calig o escampilla. A l'hora de dinar es compartirà una paella de germanor i ja, per la vesprada, a partir de les 18 hores, hi haurà música tradicional i danses a cura de Toni Navarro Violí i el grup de Cors i Danses de Biar.

El Teatre Principal acollirà l'acte institucional a partir de les 20 hores amb la inclusió del reconeixement als quinze anys de suport per part de col·laboradors, associacions, institucions, subscriptors i anunciants, així com el lliurament del premi de dibuix escolar de la portada “Barcella 15 anys” com avantsala a la celebració d'una taula redona al voltant del moment actual dels mitjans de comunicació. En la mateixa hi participaran la periodista Tona Català, com a conductora de l'acte, Juli Esteve, periodista d'Info TV, Diario de Valencia, TV3, i Canal 9; Ezequiel Castellano, periodista coordinador del diari El Punt-Avui al País Valencià; Germán Llorca, cofundador i periodista del diari digital Ara Multimèdia i professor de la Universitat de València; Vicent Luna, mestre i assessor tècnico-pedagògic del Centre de Professors d'Alcoi; Josep Albinyana, editor, redactor i columnista de Vilaweb Ontinyent, a més de Vicent Berenguer, traductor, poeta, columnista i redactor de Barcella. L'acte estarà acompanyat per la música en directe del grup “El Diluvi”.

A la finalització se celebrarà un sopar a la fresca al carrer del Castell i, per acabar la jornada, el pub Tic-Tac acollirà el concert dels grups Kontaminació Akústica i Inèrcia a partir de l'1 de la matinada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.