TV3 renova la sèrie «Infidels», que avui emet l'últim capítol de la primera temporada

Hi haurà un salt temporal de dos anys en els nous episodis

L'operació de la Paula, la possibilitat d'anar a treballar a Madrid de la Lídia, l'anell que troba la Joana i la Cruz que no accepta la presència de la Dani en el grup són els eixos argumentals de l'últim episodi d'Infidels. La sèrie, però, tindrà continuïtat i els guionistes de Diagonal TV ja estan treballant en els nous capítols que la productora té previst començar a gravar a principis de desembre perquè TV3 els pugui emetre a partir del 2010.

Un puntet de comèdia

De les noves trames, el conseller delegat de Diagonal TV, Jaume Banacolocha, en va destacar la introducció «d'un puntet de comèdia», ja que en la primera temporada els personatges havien adoptat un to excessivament transcendental. «No farem comèdia però sí que hi haurà moments de comèdia, necessaris», va dir. Hi haurà també un salt temporal de dos anys respecte al capítol d'aquesta nit. Aquest pas endavant en el temps permetrà poder explicar, a partir de flash backs, quins canvis han viscut les protagonistes durant aquest temps. En aquest sentit, avança que hi haurà un canvi de vida radical d'una de les cinc protagonistes. «Voldrà viure la vida d'una forma apassionada i també hi haurà un canvi en l'aspecte professional.»

«Amar...» a Amèrica

Diagonal TV, que produeix Amar en tiempos revueltos i La Señora per a TVE, està molt satisfeta de l'acord a què ha arribat la cadena amb Telemundo per a l'emissió d'Amar en tiempos... en versió original als Estats Units i de la distribució de la sèrie a l'Amèrica Llatina. Jaume Banacolocha va explicar que a la productora els arribaven molts correus d'espectadors des de Miami i Puerto Rico que seguien la telenovel·la a través del canal internacional de TVE. També va destacar el seguiment que el serial té entre el públic jove tot i ser un gènere destinat a una audiència més clàssica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.