Comunicació

Relleu a RTVV

El nou consell d'administració, presidit per Rosa Vidal, pren possessió dels càrrecs a les instal·lacions de Burjassot

Elegirà un nou president i Vidal presentarà l'organigrama del nou ens

La nova directora general de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV), Rosa Vidal, i els altres huit nous consellers prenen possessió dels seus càrrecs aquest dimarts, en una sessió del consell d'administració en la qual triaran el nou president. Així mateix, Vidal presentarà l'organigrama de la societat, segons han informat fonts de l'ens públic.

El consell d'administració, que se celebrarà a partir de les 12 hores a Burjassot, començarà amb la “benvinguda” als nous membres del consell d'administració, segons consta en l'ordre del dia. Així, prendran possessió tant Rosa Vidal com els consellers Lázaro Marín, Aranzazu Calzada, Vicente Navarro de Luján i María Estela Bernard, per part del PP; Rosa Solbes i Xelo Miralles, proposades pel PSPV-PSOE; Rafael Xambó, per Compromís; i Manuel Jardí, per EUPV. Xambó és l'únic conseller que repeteix en el càrrec. A continuació, els membres del consell d'administració hauran de triar, entre ells, el nou president

Després, es nomenarà un secretari que, amb la nova llei de RTVV, no podrà ser conseller, com sí que succeïa amb l'antiga norma. El secretari, que haurà d'estar en possessió de la llicenciatura en Dret, assistirà a les reunions del consell amb veu però sense vot. Posteriorment, es procedirà al nomenament de Rosa Vidal com a directora general, tal com consta en l'article 21 de la llei 3/2012 de juliol de la Generalitat d'Estatut de RTVV, que estableix que “el consell d'administració nomenarà com a director o directora general a qui haja estat triat per les Corts”.

A continuació, es nomenarà el lletrat assessor de la societat i el punt posterior serà el de “les comunicacions de la directora general en relació amb el cessament i el nomenament del personal directiu de la societat”. Així, Rosa Vidal presentarà l'organigrama de l'ens públic. Després s'obrirà el torn de paraules.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.