El grup badaloní The Trip Show guanya el concurs MUSA 2010

Els badalonins The Trip Show han guanyat la darrera edició del MUSA, el concurs de música de Sant Adrià. El grup va participar en la final juntament amb quatre grups més, dos dels quals eren també de Badalona, un de Sant Adrià i un altre de Vilassar de Dalt. El jurat que els va escollir estava format per professors de música i músics com ara la cantant Monica Green.

El grup ha rebut un premi en metàl·lic i la possibilitat de tocar a la festa major de Sant Adrià d'aquest any. Abans, el conjunt té previst fer una gira d'estiu per diversos punts de la geografia espanyola i amb els diners que recullin emprendran la gravació del seu primer treball discogràfic amb temes nous que estan acabant de perfilar.

El conjunt està format per quatre joves que es van conèixer quan estudiaven a l'IES la Llauna i que, des dels seus inicis el 2007, han gravat dues maquetes i han tocat en diverses sales catalanes i de l'Estat. Destaca la presència al grup de Toni Saigi (teclat i cors), fill i nét de músics badalonins, que toca acompanyat de Xavi Cid (guitarra i veu), Dani Muros (baix i veu) i Adrià Soldevila Rovira (bateria i cors).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.