La revista en anglès Catalonia Today ara també es podrà escoltar

Un servei de podcasts permet millorar el domini de l'anglès

La revista mensual d'informació general en llengua anglesa Catalonia Today incorpora a partir del seu número de febrer un servei nou de podcasts, que potenciarà encara més la seva utilitat com a eina per a l'aprenentatge i millora del domini de l'anglès.

Els podcasts, arxius d'àudio que es poden descarregar de la xarxa per escoltar-los a l'ordinador o amb un reproductor d'mp3 o un iPod, contindran una selecció dels millors articles i columnes d'opinió de cada edició de Catalonia Today, en molts casos llegits pels seus autors. És a dir, que qui faci servir la revista com a eina per a la pràctica i perfeccionament de l'anglès podrà llegir –per exemple– l'habitual columna de l'escriptor Matthew Tree, i alhora escoltar-la llegida pel seu mateix autor. Un servei molt útil per millorar la comprensió auditiva de l'idioma.

L'equip de redactors i col·laboradors de Catalonia Today està integrat per nadius angloparlants de diferents orígens –Anglaterra, Gal·les, EUA o Nova Zelanda–, la qual cosa permetrà als seguidors del nou servei de podcasts escoltar i exercitar l'oïda en la comprensió dels diferents accents i entonacions.

Estrangers i catalans

Catalonia Today, amb una difusió de 15.000 exemplars i més de 4.500 subscriptors, és la revista mensual de referència per al col·lectiu de residents estrangers que no llegeixen en català o castellà, però volen tanmateix estar al dia del que passa a Catalunya. Aquest és el perfil de més de la meitat dels lectors i subscriptors de Catalonia Today, que dóna sentit a l'eslògan de la publicació: «Notícies en anglès des d'un punt de vista català.»

Tot i que manté aquest objectiu d'informar sobre Catalunya en llengua anglesa, els estudiants catalans d'anglès han guanyat protagonisme fins arribar gairebé a igualar el nombre de lectors i subscriptors estrangers de Catalonia Today. La revista mensual és valorada com una eina molt pràctica per mantenir i perfeccionar l'anglès, amb un valor afegit que hom no troba en d'altres publicacions estrangeres: com que els articles tracten de temes propers, sempre en referència a fets i personatges de Catalunya, resulta més fàcil entendre el que es llegeix, fins i tot per als estudiants inicials sense un domini elevat de l'anglès.

Per promoure la seva presència en el món de l'ensenyament, Catalonia Today ofereix a estudiants i professors una subscripció amb una tarifa reduïda de només 18 euros anyals.

El nou servei de podcasts, que es pot trobar a http://podcast.cataloniatoday.cat, afegeix un valor més a la revista, que ara no només es pot llegir, sinó que també es pot escoltar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.