PIRAGÜISME

Corominas, satisfet amb els criteris

El banyolí havia criticat la indefinició de la federació espanyola a l'hora d'establir i oficialitzar els mínims per anar al mundial

El piragüista del CN Banyoles Albert Corominas va mostrar-se ahir satisfet per la publicació dels criteris de selecció de l'equip espanyol que podrà participar en el campionat del món de marató de Banyoles, el gran objectiu del palista del Banyoles aquesta temporada. Ara mateix, Corominas està pendent de trobar un company amb qui actuar en K-2, la disciplina reina del piragüisme marató, i en la qual ell veu més possibilitats de triomfar en un mundial. «Ara tot està escrit i és públic i, per tant, no hi haurà sorpreses. Tinc clar que m'ho jugaré tot a una carta en els campionats d'Espanya. Si vaig amb K-1 haig de quedar primer o segon, això si hi competeix Manuel Bustos, si no, haig de pensar només en quedar primer. És la manera clara de poder disputar el mundial.»

Abans de participar-hi, però, el camí és llarg. El primer escull que haurà d'afrontar el piragüista banyolí és el campionat d'Espanya de fons que es disputarà a Sevilla en la segona quinzena de març. «Aquesta és la primera batalla. Faré un bon paper si acabo entre els cinc primers», explica Corominas.

La disciplina de marató està en el punt de mira del palista. Tot i això, la irrupció dels 5000 metres en el panorama competitiu l'està engrescant. «De tota manera això és una altra batalla, que ara no contemplo.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.