3a DIVISIÓ

EUROPA

L'Europa presenta «L'Escapvlat», el seu nou canal de comunicació

La sala de premsa del Nou Sardenya es va omplir ahir a la tarda amb motiu de la presentació del nou periòdic que tindrà a partir d'ara l'Europa i que es diu L'Escapvlat. Els socis més antics de l'entitat, així com jugadors, directius i seguidors del club de la Vila de Gràcia van estar presents en un acte en què es va posar de manifest, un cop més, que l'Europa és un dels clubs de tercera amb més canals de comunicació.

El president de l'Europa, Guillaume de Bode, va presentar amb orgull i il·lusió el nou mitjà de comunicació: «Tal com està el món, ens hem de felicitar per haver tirat endavant el nostre propi periòdic», va declarar. Per la seva banda, els dos propulsors del projecte, Agustí Tenllado i Àngel Garreta, van explicar d'on va sorgir la idea i com s'ha desenvolupat. «El web fa vuit anys que funciona sol i ara li hem donat un germà amb qui compartir la informació», va bromejar Garreta per justificar la seva nova creació. Tots ells van agrair als diversos col·laboradors, i en especial a l'empresa De Barri, la seva ràpida gestió i l'ajuda econòmica que han fet que la publicació es pugui repartir de manera gratuïta.

Tot i que tornar al paper diari podria semblar un pas enrere respecte a la web, Garreta va comentar que «la publicació també es podrà trobar en format PDF en el web del club».

Finalment, el president del districte de Gràcia, Ricard Martínez, va agrair al club la iniciativa i va assegurar: «L'Europa no ens deixarà de sorprendre mai, perquè si alguna cosa ens faltava al barri de Gràcia era un diari esportiu.»


«L'Escapvlat» és el nom del nou periòdic mensual que seguirà la informació del club

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.