HOQUEI SOBRE PATINS / LLIGA EUROPEA

El Roncato Vic fa un pas important cap a la final a sis

El Roncato Vic venç per la mínima un Follonica lluitador

Pràcticament està classificat per lluitar pel títol europeu

El Roncato Vic va fer un pas important per classificar-se per a la final a sis de la lliga europea després de derrotar per la mínima el Follonica italià. Tot i que matemàticament no està classificat perquè el Mataró va guanyar, els osonencs pràcticament tenen assegurat el primer lloc. Els osonencs no van tenir un partit fàcil, ja que el seu rival necessitava guanyar per mantenir les seves possibilitats de classificar-se. Fins a la ratlla del descans, Masoliver no va aconseguir inaugurar el marcador, i quan quedaven uns segons per anar als vestidors Torra va fer el 2-0 després que el porter italià aturés un penal.

En la segona meitat, els italians també van tenir les seves ocasions per marcar, però en el minut 36 el porter Sergi Fernández va aturar un penal. En els darrers deu minuts del partit, el Vic va disposar de dos penals per ampliar el marcador tot i que ni Torra ni Masoliver van estar encertats i un llançament va anar al pal i l'altre a fora. A cinc minuts del final del partit va ser el Follonica el que va aconseguir reduir el marcador. El conjunt osonenc va arribar a les deu faltes i Ordóñez va marcar de falta directa (2-1). Abans del final, els osonencs van poder ampliar el marcador, però no estaven encertats en les jugades a bola aturada.