HOQUEI SOBRE PATINS / COPA DE LA CERS

Tràmit i cap als quarts

El Sather Blanes torna a golejar al Thunerstern i passa clarament l'eliminatòria

Els blanencs surten decidits a sentenciar i en el minut 12 ja guanyaven per 3-0

El Sather Blanes es va classificar per als quarts de final de la copa de la CERS després de tornar a golejar el Thunerstern suís per 7-2. Els blanencs van jugar un partit de tràmit, tot i que durant uns moments de relaxació els rivals es van apropar fins a un 3-2 abans del descans.

Els blanencs van sortir a la pista disposats a sentenciar i no deixar cap possibilitat a la sorpresa. Aquesta, però, va estar a punt d'arribar en el minut 3 amb un xut de Müller que va anar al pal. En el minut 7 i en el llançament d'una falta Armengol va aconseguir inaugurar el marcador. A partir d'aquí el partit va ser plàcid i en el minut 11 Kimi Ridaura va fer el 2-0, i un minut més tard Dani Rodríguez va fer el tercer. Aquest gol va provocar una certa relaxació per part dels blanencs, i això ho van aprofitar els rivals i en només un minut van situar un ajustat 3-2 en el marcador. Fins i tot van disposar d'una ocasió clara per empatar en el minut 24, quan Müller va xutar un penal, però Ernest el va aturar molt bé. Quan faltaven 35 segons per al descans, Armengol va tornar a ampliar el resultat marcant de penal. La segona meitat va ser semblant a la primera, amb el Blanes portant la iniciativa i anant marcant gols. Aquest cop no hi va haver relaxació i el marcador va arribar a 7-2 amb gols d'Armengol, Selva i Plaza. En aquesta segona meitat va debutar a Europa Marc Armero, que fins i tot va tenir una bona ocasió per fer el seu primer gol europeu, però en el minut 48 no va poder transformar un penal.

El rival dels blanencs en aquests quarts de final serà l'Alcoi, que en els vuitens va eliminar el conjunt francès del Coutras.

SATHER BLANES
7
THUNERSTERN
2
SATHER BLANES:
Ernest, Benito, Kimi Ridaura, Dani Rodríguez i Armengol –equip inicial–, Àlex Ridaura i Selva, Armero i Plaza.
THUNERSTERN:
Gurtner, Pfenninger, Müller, Mosimann i Fuhrer –equip inicial–; Heger, Wagner i Guldimann.
1-0 (7') Armengol 2-0 (11') Kimi Ridaura. 3-0 (12') Dani Rodríguez. 3-1 (19') Guldimann. 3-2 (20') Müller. 4-2 (25') Armengol, de penal. 5-2 (35') Armengol. 6-2 (41') Selva. 7-2 (50') Plaza.