Necrològiques

Ens ha deixat una gran gironina

Ens han donat una trista notícia: acaba de deixar-nos una gran dona, gironina exemplar, la Sra. Assumpció Nicolazzi. Tal vegada la gent jove no la coneixeran massa, però per a les gironines i els gironins de tota la vida, ha estat una persona ben coneguda i admirada. Era la tercera generació d’un hotel que, en el decurs de molts anys, havia sigut un dels més importants de la nostra ciutat, l’Hotel Peninsular, un establiment que té una història molt llarga i interessant, tant pels personatges importants que s’hi han hostatjat –entre altres, Frank Sinatra, Ava Gardner i Mario Cabré, i fins el mariscal Petain–, com també per les facècies que li tocà passar, en el decurs de la Guerra Civil, on s’hi hostatjaren aviadors russos i on, acabada la guerra, va estar a punt de ser cremat, per un d’aquells motius tan lamentables de la “Guerra cremada”.

Deixant la història a part, ella havia estat uns anys regidora de l’Ajuntament de Girona, havia intervingut en molts temes propis de la ciutat, sempre disposada a donar un cop de mà. Amb ella havíem coincidit formant part del Consell Municipal de la Gent Gran, així com del grup del Moviment Cristià de Vida Creixent, del qual havia estat vicepresidenta a la província de Girona. També, fins fa poc, havia col·laborat, activament, a la parròquia del Mercadal, d’on ella va ésser una bona col·laboradora.

Les i els que la coneixíem en guardem un bon record.

Que en pau reposi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia