Obren diligències penals a un conductor per l'ús d'una targeta per a minusvàlids falsificada

L'infractor no té cap discapacitat però usava un document fals per deixar el seu vehicle al carrer Xiquets de Valls

El document il·legal estava situat al frontal del vehicle, un Nissan Micra, estacionat al carrer Xiquets de Valls, en l'espai reservat per a minusvàlids. L'aspecte de la targeta, aparentment una fotocòpia, va cridar l'atenció d'un agent dels que realitzen tasques de proximitat a la zona de l'Avenir, el qual després d'observar detalladament la targeta va posar els fets en coneixement dels seus superiors. El propietari del cotxe, un veí de Valls, de 55 anys i de nacionalitat espanyola, va arribar mentre el policia prenia nota dels fets i el suposat titular del document el va haver de lliurar a l'agent per a la corresponent comprovació de dades. Després de realitzar diverses investigacions la policia local va comprovar que, efectivament, es tractava d'una fotocòpia, amb la fotografia del suposat titular, en què la data de caducitat que hi figurava era l'any 2018. A més, els agents també van comprovar que l'infractor no patia cap minusvalidesa.

En la seva declaració l'imputat va afirmar que usava el document des de feia un mes i mig i que necessitava estacionar el seu vehicle en aquesta àrea reservada als minusvàlids per poder anar al centre d'atenció primària Ignasi Sarró, a fer-se unes cures.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.