Necrològiques

Ens ha deixat en Manel Miralles

Persona amb moltes inquietuds, va ser un gran sardanista cassanenc

Ahir ens va arribar la trista notícia de la mort d’en Manel Miralles i Barnada. En Manel va néixer a Cassà el 4 de novembre del 1927 i va ser un home bo, amb moltíssimes inquietuds en diversos aspectes, sempre vinculats a la vida de la vila: excel·lent fotògraf, mestre de català i implicat en un piló d’activitats de voluntariat. En una de les facetes que més va destacar va ser en el món de la sardana.

El 1943 ja va fundar una colla sardanista, Rebrolls de Primavera, que va participar amb èxit als campionats d’aquella època. El 1975, un grup d’entusiastes (en Manel entre els capdavanters), preocupats per les poques sardanes que es tocaven a Cassà, varen fundar l’agrupació Amics de la Sardana, que de seguida va agafar una gran empenta.

En Manel, home meticulós i perfeccionista d’allò més, hi va estar un piló d’anys com a monitor, secretari, participant en el munt d’activitats de l’entitat sardanista: Nit dels Músics, cursets, trobades infantils, concerts, festes populars i un llarg etcètera.

Sens dubte que els que hem estat al seu costat tots aquests anys el trobarem molt a faltar. Els sardanistes de Cassà ens unim de tot cor al sentit dol de la Vicenta, la seva esposa, dels fills, nets, besnets i de tota la família.

Manel, fins sempre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia