Forta nevada a Castellar del Vallès

El Consell Comarcal es veu obligat a suspendre el transport escolar dels alumnes de secundària provinents de Sant Llorenç Savall

La línia d'autobús C-4, així mateix, ha hagut de deixar de fer el recorregut intern per les urbanitzacions, limitant el seu servei a l'arribada als accessos de Sant Feliu del Racó i de l'Airesol D. A més, el Consell Comarcal ha suspès el transport escolar dels alumnes de Sant Llorenç Savall que estudien a l'institut de Castellar. En concret, a la carretera que uneix totes dues poblacions, l'Ajuntament de Castellar ha hagut d'enretirar cinc arbres, així com també dos a la urbanització del Racó.

La recomanació per als habitants de les dues urbanitzacions és que es confinin a casa seva i, en cas d'haver de sortir, que ho facin equipats amb cadenes i mantes, i que tinguin el dipòsit de combustible tan ple com sigui possible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.