Necrològiques

Adeu a un mestre gastronòmic

Abans-d’ahir ens va deixar un amic i gran gastrònom gironí, Jaume Font. Un dels homes més entesos en gastronomia, una persona que, gràcies a ella, jo avui soc editor i director d’una gran revista de turisme i gastronomia, Girona Gastronòmica. Una capçalera que ell va fundar i editar durant molts anys.

Jaume Font era una persona que estimava el producte de proximitat, que va ser pionera en l’interès gastronòmic, una persona incansable, home de televisió, home de ràdio, col·laborador de diferents espais gastronòmics en diferents mitjans de comunicació, escriptor a Diari de Girona i, naturalment, a la seva revista, Girona Gastronòmica. Jo vaig endinsar-me en el món de la gastronomia gràcies a ell. Et sabia parlar de tot, de productes, de restaurants... cuinant amb persones com ell a prop s’entenia tot millor. Treballava en la difusió i l’estima del món gastronòmic a través de la seva dona, Nuri Lladó, qui feia i fa classes magistrals a la seva aula gastronòmica. Jaume Font deia que el producte no sempre havia de ser car, que el fèiem car nosaltres, i tenia raó.

Jaume, amic, mestre gastronòmic, et trobarem a faltar.

(*) Paco Baso és periodista i director de ‘Girona Gastronòmica’

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia