Televisió de Girona estrena avui el concurs musical «Moltamerda»

Televisió de Girona estrena avui a les 21.45 hores Moltamerda, un concurs musical de gran format en què es vol descobrir valors emergents de la cançó de les comarques gironines en els gèneres del pop, rock, swing i melòdic.

La cadena i la productora Kinema Grup van iniciar el procés de recerca de concursants fa gairebé dos mesos i van tancar el període d'inscripció a principi de març. En el primer programa d'aquesta nit –que durarà mitja hora– es podrà veure la reunió informativa amb les 80 persones que es van inscriure que es va fer el 6 de març.

En les següents edicions es resumirà el procés de càsting que s'està fent a la Sala Royale de Girona, que també serà on es faran les gales. El concurs en directe constarà de vuit programes. En cadascun competiran tres concursants que interpretaran un tema escollit per ells mateixos. El jurat estarà format pel cantant Blas González, la professora de cant Carmen Rodríguez i el compositor i músic Nito Figueres. A més, González també s'ocupa de l'organització artística, juntament amb Mireia González. Uns altres integrants de l'equip són els professors de ball Xavier Pérez i Silvana Parra, que s'encarregaran de les coreografies.

Reemissions

A més de l'emissió els dimarts a la nit, cada edició de Moltamerda es repetirà els dimecres al migdia (14.30 h) i els diumenges a la tarda (18.00 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.