2a DIVISIÓ B

Dura derrota de la Grama contra el Sant Andreu (0-5)

Un penal inexistent i l'expulsió de Rezzónico aplanen el camí del líder a Can Peixauet

El Sant Andreu, amo i senyor del matx, ja és equip de fase d'ascens amb els tres punts

La mala ratxa del Sant Andreu tant pel que fa a resultats com en els arbitratges rebuts es va acabar ahir. L'equip de Natxo González va viure un dels partits més plàcids de la temporada a Can Peixauet, on una decisió arbitral va canviar el rumb del matx. El col·legiat va veure penal en una jugada protagonitzada per Rezzónico i Máyor, i que va acabar amb el defensa de la Grama expulsat i amb el Sant Andreu tenint una oportunitat única des dels onze metres. Tarradellas no va fallar.

Era el minut 20 i el partit ja s'encaminava cap a la fractura definitiva. Aquesta es va produir entre els minuts 31 i 36, quan els andreuencs van sentenciar amb dianes de Máyor, gràcies a una precisa passada de Miguélez, i una altra d'Aday.

Punt final. L'àrbitre podria haver xiulat el final del partit en el minut 36 i no hauria passat res. I és que la Grama només va xutar una vegada en el primer temps, en una falta d'Alfaro (que poc després hauria de marxar lesionat) i que Morales va desviar a córner (24').

Tot just iniciada la segona part, Miguélez va establir el 0-4. El domini dels andreuencs era absolut, i una vaselina de Máyor que es va estimbar a la creueta podria haver suposat el 0-5. El cinquè, però, va arribar amb un xut creuat de Keko en el minut 80.

El consol colomenc és que la promoció està encara a quatre punts. Per la seva banda, el Sant Andreu i la cinquantena d'aficionats desplaçats a Can Peixauet van poder celebrar la primera alegria de la temporada: la classificació matemàtica per a la fase d'ascens.

GRAMENET
0
SANT ANDREU
5
EQUIP:
Miguel Ramos, Rubén, Raúl, Jorge, Rezzónico, Toni Lao, Pedro, Aaron (Eloy, 45'), Joaquín, Raúl Rodríguez (Óscar Muñoz, 57') i Alfaro (Santos, 31').
EQUIP:
Morales, Luso, Moyano, Rueda, Abraham, Xavi Moro, Héctor Bueno (Fran Grima, 70'), Aday (Fran Piera, 50'), Máyor (Keko, 76'), Tarradellas i Miguélez.
0-1 (20') Tarradellas, de penal. 0-2 (31') Máyor. 0-3 (36') Aday. 0-4 (46') Miguélez. 0-5 (80') Keko.