HOQUEI SOBRE PATINS / LLIGA EUROPEA

TORNADA DE L'ELIMINATÒRIA DE REPESCA

Defensarà el títol

El Tecnol Reus perd a Lloret però supera la repesca i es classifica per a la final a sis

Els roig-i-negres dominen i controlen però els locals reaccionen al final i guanyen

Alejandro Domínguez
TÈCNIC DEL REUS
«Estic content perquè arribem a la final a sis»
«El Reus ha fet dos partits, en el primer hemsigut nosaltres i amb el 2-4 creia que guanyaríem»
«El segon ha sigut quan he decidit fer variacions i potser he errat a l'hora de fer els canvis»
Ivan Tibau
TÈCNIC DEL LLORET
«Estic satisfet per la victòria, sabíem que era molt difícil»
«L'única possibilitat era marcar aviat, ho hem aconseguit però hem fallat un penal que hauria canviat el partit»

El Tecnol Reus Deportiu es va classificar per a la final a sis i podrà defensar el seu títol de la lliga europea. Els roig-i-negres van perdre a la pista del Lloret en la tornada de la repesca, però mai van veure en perill la seva classificació. El Reus va dominar i va controlar el partit i a tres minuts del final tenia un avantatge de 2-4 en el resultat. Una reacció final dels locals, amb dos gols en només un minut, va donar la victòria als lloretencs.

La primera part va ser dominada pel Reus contra un Lloret que va sortir pressionat perquè havia de remuntar quatre gols. Els roig-i-negres van començar més tranquils i es van apoderar del control del partit, tot i que els va costar trobar forats a la defensa dels locals. Només Jordi Garcia i José Luis Páez ho van intentar des de lluny, i Serra ho va resoldre bé en els primers minuts. En ple domini visitant va arribar la primera gran ocasió, amb un penal de Rodri a Caldú que Mirko Bertolucci no va poder transformar. I, un minut després, en la primera ocasió de perill del Lloret hi va haver una bonica triangulació entre Rodri i Marc Tibau i aquest va fer l'1-0.

El Lloret podria haver marcat el segon gol en el minut 16 en un penal de Páez a Lladó, que el Mateix Lladó va intentar marcar, però no va poder superar Trabal. En el minut 19 una jugada de Mirko Bertolucci va permetre a Jordi Garcia aconseguir l'empat. Un minut més tard els reusencs van tenir una altra ocasió des del punt de penal, però Molet va fallar. El Reus va disposar de dues penes màximes en només un minut, i en la segona va arribar el gol que el va posar al davant. Alessandro Bertolucci va aprofitar el refús del seu llançament per marcar l'1-2 amb què es va arribar al descans.

En la segona meitat hi va haver moltes alternatives en el resultat i moltes ocasions amb la bola aturada. Els lloretencs van empatar en el minut 31 gràcies a Xavier González, que va transformar un penal. Va semblar, però, que el Reus va sentenciar el partit en el minut 36, quan amb dos gols de Caldú i Mirko Bertolucci es va avançar fins al 2-4. El partit no havia acabat i en un minut molt inspirat de Víctor Crespo els lloretencs van empatar un altre cop el partit en el minut 47. A partir d'aquí tant un equip com l'altre podien haver aconseguit la victòria, i al final van ser els lloretencs, amb un gol de Casalí, els que la van obtenir a un minut del final.

LLORET
5
TECNOL REUS
4
LLORET:
Serra, Marc Tibau, Rodri, Xavier González i Lladó –equip inicial–; Crespo, Martos i Roger Perarnau.
TECNOL REUS DEPORTIU:
Trabal, Jordi Garcia, Caldú, José Luis Páez i Mirko Bertolucci –equip inicial–; Alessandro Bertolucci, Molet, Albert casanovas i Francesc Gil.
GOLS:
1-0 (12') Marc Tibau. 1-1 (19') Jordi Garcia. 1-2 (20') Alessandro Bertolucci. 2-2 (31') Xavier González, de penal. 2-3 (34') Caldú. 2-4 (36') Mirko Bertolucci. 3-4 (47') Crespo. 4-4 (47') Crespo. 5-4 (49') Casalí.
ÀRBITRES:
Rego i Vieira (Portugal).
T.B.:
Rodri, Casalí i José Luis Páez.
INCIDÈNCIES:
Uns 100 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.