2a DIVISIÓ B

GRAMENET

Antonio Morales no farà cap pas per ser presidentde la Grama un altre cop

L'exmandatari de la Grama, ara a l'Espanyol, descarta creuar el Besòs per ser el salvavides

Antonio Morales
EXPRESIDENT DE LA GRAMA I DIR. FUTBOL BASE DE L'ESPANYOL
«Sóc un home de paraula, i no em puc comprometre amb dos projectes. No puc abandonar ara l'Espanyol per la part sentimental, no seria coherent. Això sí, si cal donar un cop de mà a la Grama, ho faré, perquè per això vaig ser-ne president durant 23 anys»

Si algú encara en tenia algun dubte, ahir Antonio Morales el va esvair ràpidament. L'expresident de la Grama, que ara és directiu del futbol base de l'Espanyol, va descartar tornar a creuar el riu Besòs per convertir-se en el salvavides del club que va presidir durant 23 anys. En declaracions a Radio Marca, Morales va repetir la visió que va donar en l'última reunió informativa que ha viscut la Grama, insistint que el panorama està molt negre, però va afegir que ell no serà el rei Mides. «Seria molt poc coherent per la meva part comprometre'm en dos projectes alhora. Sóc home de paraula i la vaig donar a l'Espanyol», va manifestar el dirigent, que està obert, això sí, a col·laborar amb qui faci falta per ajudar la Grama. Sobretot el que ha passat enguany al club colomenc (el cas de l'inefable Tony Thompson, la presidència irregular de Vicente Ferrer, l'aparició d'Enric Flix...), Morales també va donar la seva opinió. «Em fan vergonya moltes coses de les que han passat recentment en el club, però no penso assenyalar ningú. Perquè un projecte funcioni bé cal disposar d'uns recursos que la pròpia entitat ha de ser capaç de generar. Amb mi el club generava el 85 per cent del pressupost, ara no en genera ni el 15 per cent», va comentar.

Carmona parlarà amb la dona d'Ortega

Tal com van quedar dimarts passat, una comissió de jugadors i treballadors de la Grama es va reunir ahir a la tarda amb el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Santa Coloma Antonio Carmona. La comissió li va presentar els números reals de la Grama a dia d'avui i van dissenyar un pla de viabilitat, i el primer pas és intentar cobrar els drets televisius. Els drets de la temporada actual (2009/10) són els últims que cobrarà la dona de l'expresident Francisco Ortega, Elena Blanco. Carmona, però, s'ha compromès a anar a parlar amb ella per intentar que els cedeixi al club, cosa que reduiria una part del deute.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.