Política

Jordi Sànchez: “No donarem suport només a un partit”

El president de l'ANC reclama a les forces sobiranistes un acord “ferm” i “sòlid” abans del 27-S per “garantir la governabilitat” a partir de l'endemà de les eleccions

El president de l'ANC, Jordi Sànchez, ha assegurat aquest dimecres que l'Assemblea “no farà un pas endavant només amb el suport d'un sol partit, calen, com a mínim, els dos partits del full de ruta”. En aquest sentit, i segons ha explicat, en una entrevista a Els Matins de Catalunya Ràdio, l'ANC “no trencarà la transversalitat”.

Al seu entendre, el president de la Generalitat, Artur Mas, “no ha trencat” els acords amb ERC del gener proposant a les entitats que s'integrin a la seva llista. “És una proposta diferent: No és que els partits facin una llista i les entitats els hi donem suport; sinó que són les entitats les que fan una llista i els partits els que els hi donen suport”, ha argumentat.

Jordi Sánchez ha volgut subratllar que l'objectiu de l'ANC és “sumar i no dividir”, i que els preocupa l'acord previ al 27-S, “però ens preocupa molt més el dia de després, ens preocupa que a partir del dia 28 els partits podran començar a treballar i no començaran a discutir”. En aquest sentit, ha reclamat a les forces sobiranistes un acord “ferm” i “sòlid” abans del 27-S per “garantir la governabilitat” a partir de l'endemà mateix de les eleccions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.