Política

Munté veu “extremadament greu” l'expedient de la UEFA per les estelades 

La vicepresidenta i portaveu del govern subratlla que els càntics a favor de la independència “no són il·legals” i són expressions que tampoc no tenen “cap matís violent”

La vicepresidenta i portaveu del govern, Neus Munté, ha qualificat aquest dimecres “d'extremadament greu” l'expedient de la UEFA al FC Barcelona per la massiva presència d'estelades i de càntics d'aquest signe durant la final de la Champions del passat 6 de juny a Berlín.  “És extremadament greu perquè estem parlant de la llibertat d'expressió que ha de presidir totes les manifestacions”, ha afirmat avui Munté en declaracions a RNE. 

La vicepresidenta i titular de Benestar Social i Família de la Generalitat ha remarcat que els càntics a favor de la independència “no són il·legals ni estan prohibits enlloc” i són expressions que tampoc no tenen “cap matís violent”. 

Munté ha afegit que l'exhibició d'estelades a camps de futbol, concerts o altres esdeveniments es viu amb “extrema normalitat” a Catalunya i forma part de la “llibertat d'expressió” de les persones, un principi que, segons el seu parer, la UEFA posa en qüestió amb aquest expedient.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia