Els artistes de Russafa tornen a obrir les portes dels seus tallers

La segona edició de Russafart s'enriqueix amb actuacions musicals, pintura ràpida i tallers per a xiquets

Els artistes professionals del barri de Russafa, organitzats en el Col·lectiu Russafart, tornen enguany a obrir les portes dels seus tallers per mostrar la riquesa cultural del barri a través de les múltiples mirades dels artistes instal·lats com a veïns d'aquest barri de Russafa. L'esdeveniment tindrà lloc del 21 al 23 de maig i hi participaran un centenar d'artistes que exhibiran el procés creatiu que desenvolupen i el seu resultat en quaranta espais de treball.

A més, en aquesta segona edició, s'ha elaborat un ampli programa de propostes que enriqueixen la iniciativa. Així, s'ha convocat un concurs de pintura ràpida i s'han organitzat quatre concerts de música en directe. Hi actuaran Will MacCarthy, Nuno Alves i Andel Louzari, Josep Lluís Galiana i David Ortolà, Ambros Chapel i Burguitos Band. A més, el dissabte 23, el carrer Clero es convertirà en un laboratori creatiu, que requerirà la participació dels xiquets que el visiten.

D'altra banda, Russafart coincidirà amb les jornades interculturals Russafa Conviu, que, organitzades per un grup de mares del CP Balmes, amb les comunitats xinesa, senegalesa i pakistanesa, entre altres activitats, proposa balls, taules redones, cine fòrum assemblees veïnals, rutes artístiques i gastronòmiques que busquen espais de convivència activa i real.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.