Basté, Cuní, Ràdio Marina i «El 9 Nou», Premis Nacionals de Comunicació

Els periodistes Jordi Basté i Josep Cuní han estat guardonats amb els Premis Nacionals de Comunicació 2010 en les categories de radiodifusió i televisió, segons va fer públic ahir divendres la Generalitat.

Ràdio.

El jurat destaca de Jordi Basté, que presenta el magazín matinal El món a RAC1, de RAC1, el seu perfil de «comunicador de gran popularitat i audiència» i que hagi apostat, des de sempre, «per la ràdio en català».

Televisió.

Pel que fa a Josep Cuní (Els matins de TV3) el jurat n'ha valorat «l'estil propi i una capacitat de treball admirable», i considera que «ocupa un lloc destacat en la història de la comunicació del nostre país».

Proximitat.

El Premi Nacional de Comunicació de proximitat ha estat per a Ràdio Marina, fundada el 1983 i que «ha obtingut el lideratge radiofònic a l'Alt Maresme».

Premsa.

En premsa s'ha premiat El 9 Nou i en la categoria de publicitat, Marçal Moliné.

Els premis tenen per objectiu atorgar un reconeixement a les aportacions més rellevants de professionals o entitats en la comunicació i les telecomunicacions a Catalunya o en llengua catalana.

Així, també han rebut el premi Scytl SA, en la categoria d'internet, i Fractus SA, en la de telecomunicacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.