cultura

L'Acampada Jove celebra quinze anys amb Els Pets i Ojos de Brujo

L'Acampada Jove, el festival politicomusical que organitzen les Joventuts d'Esquerra Republicana, celebrarà els dies 15, 16 i 17 de juliol la seva edició número quinze –la segona consecutiva a la vila de Montblanc– amb un programa artístic encapçalat per dos clàssics de la mostra: Els Pets i Ojos de Brujo. El festival, del qual es van fer nou edicions a Arbúcies i quatre a Sant Celoni, aspira a assolir les 27.000 visites registrades l'any passat.

A banda d' Ojos de Brujo i Els Pets, que exerciran de caps de cartell divendres i dissabte respectivament, el menú es completa amb catorze formacions més, la majoria provinents de diferents punts dels Països Catalans: Terratombats, Strombers, Muyayo Rif, La Pegatina, Kayo Malayo i Miquel del Roig (15 de juliol); Pepet i Marieta, Los Delincuentes, Che Sudaka i Orxata Sound System (16 de juliol), i Skatalà, Dr. Calypso, Banda Bassotti i Oprimits (17 de juliol). Tot i que no hi actuaran, la Companyia Elèctrica Dharma, d'altra banda, rebrà el 17 de juliol a la tarda, a la plaça Major de Montblanc, un reconeixement públic «per la seva trajectòria, per la seva qualitat musical i pel seu compromís amb el país i la cultura».

Ahir, l'Acampada Jove 2010 es va presentar a Barcelona amb la presència de membres de Dr.Calypso, Skatalà, la Dharma i Pepet i Marieta. En l'acte, Gerard Coca, director de l'Acampada i portaveu nacional de les JERC, va aplaudir «la tasca de la militància de les JERC, que amb el seu treball i esforç no només ha aixecat un festival d'aquestes magnituds fins on és ara, sinó que també l'ha consolidat en el panorama cultural català». Els abonaments per als tres dies de festival valen 45 euros fins al 8 de juny i 50 euros a partir del dia 9, amb dret a acampada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.