Hoquei sobre patins

HOQUEI SOBRE PATINS

BLANES GOLDEN CUP

Presenten la setena edició de la Blanes Golden Cup, una de les més potents

S'ha fet una aposta ambiciosa i hi haurà molt de nivell

Hi haurà dotze equips, la meitat dels quals, de categoria femenina

La setena edició de la Blanes Golden Cup es va presentar ahir amb una aposta ambiciona i la intenció que sigui una de les millors edicions que s'han realitzat. Per segon cop hi hauran 12 participants –el primer va ser el 2007–, i per primera vegada hi participaran sis equips femenins, per intentar potenciar aquesta categoria. El nivell de participants també serà important i a banda de la selecció catalana i del Sather Blanes –l'organitzador–, hi haurà la potent selecció Argentina, Xile, i França, que competiran en categoria masculina i femenina, mentre que completarà la participació masculina una selecció mundial i la femenina, Alemanya. La Blanes Golden Cup es disputarà del 17 al 20 de juny al pavelló municipal, i segons va anunciar el regidor d'Esports de Blanes, Anselm Ramos, serà l'última que es farà en aquestes instal·lacions, ja que la pròxima es disputarà a la nova ciutat esportiva. Els participants es dividiran en dos grups de tres. En la categoria masculina els dos primers equips disputaran les semifinals, i els guanyadors, la final; mentre que en la femenina el primer de cada grup jugarà la final.

En la presentació que es va fer als jardins Mar i Murtra de Blanes el president del club, Josep Ridaura, va destacar l'esforç que s'ha fet per organitzar la prova tot i la crisi, i va explicar que serveix per promocionar el poble, l'esport i el país. El regidor d'Esports de Blanes, Anselm Ramos, va explicar que el torneig encaixa en la potenciació de la promoció de turisme esportiu que fa l'Ajuntament, mentre que Benjamí Pons, president de la delegació territorial gironina de la federació catalana, va dir que el torneig és el colofó de l'hoquei en l'àmbit gironí, mentre que en l'àmbit català és el que permet respirar i on pot participar Catalunya. Josep Saguer, delegat d'Esports de la Generalitat a Girona, va manifestar la voluntat de promocionar l'hoquei femení. Finalment, l'alcalde de Blanes, Josep Trias, va recordar que des del principi havien apostat fort pel torneig, i que ho continuen fent, ja que és l'únic que permet veure Catalunya competint i dóna prestigi internacional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.