Festes populars i fires

PALS (Baix Empordà)

XIII Plantada Tradicional de l'Arròs

Plantar l'arròs com es feia abans

Els arrossars de Pals recuperaran aquest diumenge, per tretzena vegada, els mètodes tradicionals de plantació d'arròs, en una activitat que es fa cada any organitzada per l'Ajuntament amb la col·laboració d'Arròs L'Estany de Pals i Arròs Molí de Pals, amb l'objectiu de recuperar l'antiga manera de plantar aquest cereal. La jornada començarà ben puntual, a les vuit del matí, amb l'arrencada de planter, i a dos quarts d'onze un carro arrossegat per un cavall començarà a repartir les garbes perquè, tot seguit, els pagesos les plantin en el camp inundat.

La plantada, que es farà a l'antic estany de Pals, anirà seguida d'una arrossada popular, que inclou arròs, postres, aigua i pa.

Diumenge 20. A l'estany de Pals. Preu del tiquet de l'arrossada: 10 euros. Venda de tiquets a l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament. Places limitades. Tel. 972 63 73 80. Cal portar got i coberts.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia