Societat

Israel rebaixa el bloqueig de Gaza per la pressió internacional

El govern de Netanyahu permetrà l'entrada de material per la reconstrucció

Manté tots els controls per impedir que entrin armes

El govern de Israel ha acordat rebaixar la pressió sobre el bloqueig de Gaza. L'executiu israelià ha anunciat la decisió aquest dijous després d'haver rebut critiques a nivell internacional per haver conduït un assalt contra una flota d'ajuda humanitària.

Israel ha acordat “alliberar la via de subministrament de béns civils a Gaza i ampliar l'afluència de materials per projectes civils que estiguin sota la supervisió internacional'”

El gabinet ha comunicat la decisió a través d'una declaració oficial, sense especificar però el tipus de productes que inclou la seva llista.

Netanyahu manté tots els controls per impedir que entrin armes i material bèl·lic. No obstant, tot això només serà aplicable a les fronteres terrestres, ja que el bloqueig marítim continuarà.

L'anunci sembla indicar que Israel permetrà l'entrada d'organitzacions internacionals per importar materials de construcció, abans prohibits, essencials per a la reconstrucció de Gaza.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia