Infraestructures

L'alcalde d'Algemesí arranca millores agrícoles de la Generalitat

L'alcalde d'Algemesí, s'ha reunit amb el director general de l'Aigua de la Conselleria de Medi Ambient, per interessar-se sobre l'estat de les demandes i millores que necessitat la vila quan a obres de modernització d ela Sèquia Reial i la seua incidència en la campanya agrícola.

També ha tret tallada sobre l'acabat d'aquestes obres així com dels camins agrícoles. Una altra reivindicació important ha estat la que es refereix al projecte de recobriment d ela sèquia de Sollana al seu pas pel terme municipal, un recobriment sol·licitat fa temps consistent a col·locar una canonada de polièster reforçat amb fibra de vidre i recobrir-la al llarg de poc més d'un quilòmetre i mig.

Tot això ha estat ben considerat per la conselleria i disposa d'un pressupost de milió i mig d'euros i un termini d'execució de 15 mesos. D'aquesta manera, un dels camins agrícoles més transitats del terme municipal es veurà millorat i els seus usuaris protegits de la presència de ls sèquia de Sollana que discorre a cel obert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia