Política

Zapatero sobre la sentència del TC: “Objectiu aconseguit”

El president del govern espanyol considera la resolució de l'Estatut "el final d'un procés de descentralització i d'autogovern"

Creu que demostra que “l'Espanya constitucional és forta i vertebradora”

José Luis Rodríguez Zapatero creu que la sentència de l'Estatut tanca "el procés de descentralització i d'autogovern" per a Catalunya. Ho ha dit aquest dijous des de la Moncloa, en una roda de premsa convocada per la visita de Tony Blair, i han les seves primeres declaracions respecte la resolució del Tribunal Constitucional. “Objectiu aconseguit”, ha dit.

Segons Zapatero, “la sentència demostra que l'Estatut és “bàsicament constitucional”.

El president del govern espanyol ha dit, a més, que “és una sentència per a la tranquil·litat i demostra que l'Espanya constitucional és forta i integradora . Forta perquè reconeix amplies quotes d'autogovern i integradora perquè ho fa des de la vertebració de l'Estat”.

A més, el cap de l'executiu espanyol, ha expressat la seva voluntat de reunir-se amb el president de la Generalitat, José Montilla, per analitzar la sentència. També que ha demanat “prudència” als polítics catalans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia