cultura

Josep Torrent torna a guanyar el premi Ferran Canyameres de novel·la, a Terrassa

L'olotí Josep Torrent va rebre el 19è premi Ferran Canyameres de novel·la amb l'obra Detalls culinaris. La Nit del Misteri, que organitza Òmnium Cultural a Terrassa, es va celebrar dimecres amb un to de protesta per la sentència sobre l'Estatut.

Torrent, que havia estat cap de la policia local d'Olot en dues etapes, ja havia rebut aquest guardó el 2008 per la seva obra La Mirora mata els dimarts. El quadre de veus de Ràdio Teatre va fer una interpretació radiada de la novel·la Abans del silenci, escrita per Agustí Vehí, que va guanyar el premi l'any passat.

El 22è premi Ferran Canyameres de narracions curtes va ser per a un altre olotí, Jordi Ferré, amb Cas obert. El jurat també va atorgar el 16è premi Maria Rovira, del nivell entre 17 i 19 anys, a Sindy Campillo, de l'IES Joan Fuster de Sueca, per l'obra Entre dos mons. Del nivell de 15 a 16 anys, el guardó va ser per a David Roldán, amb Somiant despert. Els premiats del 9è premi M. Montserrat Oller van ser Mariona Garcia-Elias, Judit Marsol, Iñaki González i Pau Vernet. Pel que fa al 6è premi Enric Gall de poesia, per a majors de 60 anys, els guanyadors van ser Jaume Mercader i Montserrat Altarriba.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia