Cultura

L'APIC premia ‘Arròs covat'

L'Associació Professional d'Il·lustradors de Catalunya (APIC) ha fet públics els guanyadors de la 8a edició dels premis anuals Junceda. La sèrie del 33 Arròs covat, creada pel dibuixant Juanjo Sáez i esdevinguda objecte de culte a internet entre una petita legió de fans, ha obtingut el premi en la categoria d'animació “pel seu caràcter irònic i irreverent i la lucidesa per retratar una generació a partir del seu llenguatge personal”.

D'altres guanyadors d'aquesta edició han estat l'escriptora i il·lustradora Teresa Duran (Junceda d'Honor), El gran zoo, d'Arnal Ballester (adult ficció), 10 viatges i un somni, de Xavier Salomó (infantil ficció), El que es menjava a casa (no ficció), Educación para la ciudadanía, de Sebastià Serra (llibre de text), Neu de primavera, d'Albert Asensio (coberta de llibre) El hijo, de Tyto Alba (còmic), i La cama de Pandora, de Luci Gutiérrez (premsa i revistes) entre d'altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia