Política

Compromís demana als militants del PP que exigisquen responsabilitats als seus dirigents

Oltra i Mollà exigeixen la dimissió de tots els càrrecs del PP implicats en temes de corrupció

La diputada per Alacant del grup parlamentari Compromís, Mireia Mollà, ha exigit la dimissió del president de la Diputació i del Partit Popular alacantí, José Joaquín Ripoll, després que aquest haja sigut detingut per la policia en el decurs d'una operació contra la corrupció. Per a Mollà «aquesta situació és molt greu. No es pot mantindre de cap manera ni un minut més en el seu càrrec un president de Diputació implicat en un cas de corrupció». Per a la diputada, les detencions de Ripoll i de tres regidors del PP d'Oriola palesa que «la corrupció política està present en les institucions alacantines controlades pels populars. Es confirma que la corrupció política s'ha estés per tot el País Valencià a mans del PP». Mollà també ha exigit a Camps que demane la dimissió de Camps i «per coherència dimitir immediatament ell mateix».

La seua companya de formació, Mónica Oltra, ha demanat als votants del PP que deixen de donar suport a un partit corrupte. «Els votants del PP han de plantejar-se que no poden continuar donant suport a un partit que és corrupte i que fa costat a governs corruptes. Els militants del PP, que em consta que són gent honrada en la seua immensa majoria, han de començar a demanar responsabilitats als seus dirigents i traure les pomes podrides de la cistella», ha expressat Oltra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia