Política

El president de la Diputació d'Alacant no dimitirà

Ripoll subratlla que Rajoy i Camps li van transmetre «ànim»

El president de la Diputació d'Alacant, José Joaquín Ripoll, detingut ahir per la policia en relació a unes possibles irregularitats en la concessió del pla zonal de residus del Baix Segura, ha tornat al treball amb normalitat i ha assegurat en una breu compareixença davant els mitjans de comunicació que ha rebut paraules d'«ànim» del president del PP estatal, Mariano Rajoy, i del president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps.

El zaplanista no ha anunciat que tinga el propòsit de dimitir, tot i que va ser posat en llibertat amb càrrecs per la policia.

Ripoll, en contradicció amb un comunicat del Tribunal Superior de Justícia valencià, ha assegurat que ha sigut citat pel jutjat de primera instància número 3 d'Oriola per a demà a les 14 h.

El president de la Diputació no ha volgut donar detalls sobre l'operació policial d'ahir però sí que ha insistit a desmentir que els agents requisaren qualsevol quantitat de diners durant el registre practicat en el seu domicili, com va publicar algun mitjà de comunicació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia