Comunicació

Manifestació 2.0

La majoria comença l'especial mitja hora abans de l'inici de la manifestació

La manifestació Som una nació. Nosaltres decidim és la notícia del dia. Així, les televisions i ràdios modifiquen les seves graelles per retransmetre en directe la marxa. La manifestació també estarà molt viva a la xarxa, ja que es preveu que l'esdeveniment tingui un seguiment massiu a les xarxes socials com Facebook o Twitter.

TV3, TVE i BTV

TV3 i el 3/24 emetran en directe la manifestació a partir de les 17.50 h. L'emissió la conduiran Ariadna Oltra i Joan Carles Peris, amb la col·laboració dels diferents equips dels serveis informatius desplegats al llarg del recorregut. TVE a Catalunya, en desconnexió per La 2, realitzarà dos amplis avanços informatius a les 18.00h i a les 20.20 h. Pel que fa a l'emissió estatal, els Telediarios se'n faran ressò i el Canal 24 Horas hi farà connexions a les hores en punt i a les mitges hores. Barcelona TV també retransmet en directe la manifestació. Francesc Centelles i Eva Arderius conduiran l'especial, que comença una hora abans de la manifestació.

Catalunya Ràdio i la COM

Kilian Sebrià i Carme Clèries conduiran a partir de les cinc de la tarda l'especial de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació. El programa, a més de les connexions, donarà molta importància a la participació dels oients, que podran dir-hi la seva a través del telèfon, de missatges SMS, de correus electrònics o a través de les xarxes socials com ara Twitter o Facebook. El programa de COM Ràdio estarà presentat per Carme Défez i també inclourà l'opinió del món local a través d'entrevistes als alcaldes assistents a la marxa.

RAC1 i la SER

El seguiment de RAC1 començarà ja amb els magazins matinals: La primera pedra i Via lliure. I a la tarda s'oferirà una edició extraordinària d'El món a RAC1, També la SER farà un programa especial, conduït per Manel Borrell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia