cultura

tarragona

Carrers i places, al servei dels artistes

L'Ajuntament posa a disposició dels artistes cinc espais públics perquè hi puguin escenificar els seus espectacles

Músics, actors, pallassos, malabaristes o performers ho tenen més fàcil que mai per poder presentar els seus espectacles a l'espai públic de Tarragona. L'Ajuntament posa ara a la seva disposició cinc places de la ciutat (Sedassos, Cols, Natzarens, Tarragonès i Riu Clar) perquè hi puguin donar a conèixer els seus projectes creatius. Els interessats han de fer arribar els seus projectes al consistori, que els avaluarà i els concedirà els permisos per poder actuar al carrer i les places, sense que hagin de pagar cap taxa, segons va informar ahir la regidora de Joventut, Sandra Coloma.

El projecte, que s'ha batejat amb el nom d'Arts urbans, s'inaugurarà el 28 de juliol, a la plaça dels Sedassos (22.30 h), amb una actuació del col·lectiu Kabuki, el músic Pere Nolasc i l'artista Pedro Alba. Aquest darrer va oferir ahir una performance, a la mateixa plaça, per presentar la iniciativa.

De cada actuació es farà una memòria visual i fotogràfica que es podrà visitar al web www.tarragonajove.org.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia