Educació

Educació

Distingits dinou gironins per la nota de selectivitat

A Catalunya, 162 estudiants han obtingut un 9 o més en la prova

Van rebre un guardó de l'escultor Cesc Riera

Setze estudiants de les comarques gironines han obtingut més d'un 9 a la selectivitat i tres, un 9. Tots ells van rebre ahir una distinció, en un acte que es va portar a terme al Palau de Pedralbes de Barcelona.

Els estudiants distingits són Elisabeth Parés (9,65), Carla Soler (9,4), Natalia Cornellà (9,35), Helena Canet (9,3), Marc Puig (9,3), Alicia Delgado (9,25), Alícia Folgarona (9,2), Gerard Pujals (9,2), Núria Torres (9,2), Laura Carreras (9,15), Arnau Figueras (9,15), Albert Juher (9,15), Jordi Colomer (9,10), Annia Castillo (9,05), Guido Cengiarotti (9,05), Ariadna Peralta (9,05), Marta Garcia (9), Marta Parés (9) i Maria Roca (9). Deu alumnes són del Gironès, tres del Ripollès, tres de la Selva, dos de la Garrotxa i un del Baix Empordà.

De tretze instituts

Aquests joves han estudiat a tretze instituts. Tres, a l'Abat Oliba de Ripoll; tres més, al Jaume Vicens Vives de Girona; dos, al de Santa Coloma de Farners, i dos més, al Montsacopa d'Olot. La resta han estudiat, un a cada un dels centres escolars següents: a l'institut de Cassà de la Selva, al Montilivi de Girona, al Narcís Xifra i Masmitjà de Girona, al Puig Cargol de Sant Antoni de Calonge, al Sa Palomera de Blanes, al Santiago Sobrequés de Girona, a la Salle de Girona, a les Alzines i al Vedruna-Girona.

Al conjunt de Catalunya, han estat distingits 162 estudiants. El lliurament va anar a càrrec del conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, i el comissionats per a Universitats i Recerca, Joan Majó. Els joves van rebre un guardó de l'escultor Cesc Riera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia