Salut

Campanya a Salt perquè no es foragitin els gossos amb sofre

L'Ajuntament de Salt ha iniciat una campanya per combatre la pràctica d'alguns ciutadans de posar sofre a les cantonades per evitar que els gossos s'hi acostin per orinar-hi. Des del consistori es recorda que el sofre és tòxic, que a més no funciona a l'hora d'evitar que els gossos s'hi acostin i que el seu ús està prohibit. Pot tenir diversos efectes negatius en la salut, és altament inflamable i pot provocar mescles explosives en contacte amb l'aire o materials oxidables.

Els agents de Salut seran els encarregats d'informar els veïns dels habitatges propers on hi hagi sofre de la prohibició i explicar-los alternatives. Com a alternatives al sofre, l'Ajuntament proposa mesclar una mesura d'alcohol i dues mesures d'aigua; ficar-ho en un polvoritzador i ruixar les parets o les portes de l'edifici. Una altra opció és ruixar-les amb vinagre o bé preparar una solució de mitja tassa d'amoníac amb dues tasses d'aigua i polvoritzar la part afectada. Aquestes alternatives seran també utilitzades per l'Ajuntament per evitar les miccions al fanals de la via pública, que causen problemes de corrosió a la seva base.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia