Salut

SANITAT

Protesta a l'N-II contra el tancament dels CAP

El moviment La Selva Units pel CAP va tallar ahir al matí l'N-II a Tordera, a la rotonda de Can Bartolí, en un acte de protesta contra el tancament nocturn dels centres d'atenció primària (CAP). Al llarg d'una hora i mitja, una cinquantena de manifestants van tallar la carretera quatre vegades, durant uns cincs minuts. La protesta, però, no va generar grans incidències.

Aquest és el quart tall de carretera que el moviment ha fet des del mes de setembre passat. En aquest cas, els manifestants van repartir fullets entre els conductors en què s'afirmava que les raons que ha donat el govern català sobre les retallades en sanitat “han estat poques i simples”.

L'acte d'ahir tenia el suport del grup municipal d'EUiA-ICV de Blanes. I el moviment La Selva Units pel CAP ja ha avançat que té previst fer una denúncia col·lectiva contra el govern català, i no descarta fer més talls de carretera en els pròxims dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.