Salut

Un nou centre de la clínica Bofill, a Empuriabrava

La clínica Bofill obrirà el proper dia 9 de juny un nou centre sanitari al municipi de Castelló d'Empúries. El centre serà a Empuriabrava, situat molt a prop del centre comercial de la marina. Disposarà de deu consultoris, tres boxs d'urgències i serveis de radiologia, ecografia i anàlisis clíniques. La clínica Bofill Empuriabrava tindrà una ambulància 24 hores i gestionarà visites a domicili.

A més, el servei d'urgències estarà activat dotze hores, de les nou del matí a les nou del vespre. Al començament, el centre no treballarà amb assegurances de salut privades, però si amb les d'accidents laborals, les esportives i les assegurances de viatge.

El projecte d'adequació de l'espai i la inversió en equipaments han costat 450.000 euros. El centre suposa la creació de set llocs de treball directes i 15 llocs de treball indirectes. Amb l'obertura d'aquest centre a Empuriabrava, la direcció de la clínica Bofill pretén, per una banda, apropar-se als seus usuaris fidels, i, de l'altra, cobrir una zona molt concorreguda per residents estrangers i turistes.

Amb l'obertura d'aquest nou centre, la direcció de la clínica Bofill continua aquest any amb el pla d'expansió que ja va anunciar ara fa un any. L'objectiu és cobrir el Baix Empordà amb el centre de Platja d'Aro i ara l'Alt Empordà amb aquesta nova obertura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia