Salut

Gicor celebra que es continuï fent cirurgia cardíaca al Trueta

L'associació, que el 30 de gener va fer l'assemblea anual, també valora bé l'ampliació del servei d'hemodinàmica

L'associació gironina de malalts de cor, Gicor, que el dia 30 de gener va celebrar la seva assemblea anual, ha esperat els resultats de les primeres operacions cardíaques fetes a l'hospital Josep Trueta de Girona per part del nou equip de cirurgians, procedents de l'hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, per expressar la seva satisfacció amb la continuïtat del servei que fa uns mesos van veure com perillava. “Fem una valoració positiva sobre les últimes novetats mèdiques a la nostra demarcació, com són la continuïtat de la cirurgia cardíaca al Trueta i la implantació del servei d'hemodinàmica les 24 hores al dia a partir de dilluns vinent”, ha manifestat Gicor a través d'un comunicat.

Així mateix, en l'assemblea es va acordar que aquest any es faran els primers passos per transformar l'associació cap una entitat més professionalitzada i oferir, en aquesta línia, un seguit de serveis assistencials als malalts del cor que els puguin ajudar a millorar la seva qualitat de vida. Gicor vol crear un grup de voluntaris que acompanyi els socis de més edat i que doni suport als malalts de cor que estan ingressats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia