Salut

Crida perquè els metges aportin idees al congrés

El Consell de Col·legis de Metges de Catalunya convida els 40.000 metges catalans a fer les seves aportacions a les ponències que es debatran en el III Congrés de la Professió Mèdica de Catalunya, que tindrà lloc el 10 de novembre a Girona. Des d'ahir, els textos de les ponències estan disponibles al web del Congrés (www.congresprofessio.cat) i tots els metges col·legiats podran fer-hi aportacions fins al 31 de juliol. A partir d'aquest debat, es definiran les quatre ponències que se sotmetran a votació en el congrés per part del miler de facultatius escollits per assistir-hi presencialment. Del resultat final, en sortirà la que ja s'ha començat a anomenar com a “declaració de Girona”.

La participació de tota la col·legiació catalana és justament la principal novetat respecte de les anteriors edicions (2004 i 2008), segons van destacar ahir el president del col·legi de metges de Girona, Joaquim Vilaplana, i el coordinador general del congrés, Jaume Sellarès. El vicepresident del congrés, Ferran Cordón, va indicar que els títols de les ponències del congrés són Lideratge i participació (implicar els metges en la gestió dels centres sanitaris); Noves realitats, nou professionalisme (la definició del rol de bon metge); La formació del metge del futur (canvis en l'examen MIR) i L'actualització del codi de deontologia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia