Educació

Ruiz diu que els barracons són “correctes”

La consellera d'Ensenyament va visitar ahir diversos centres

La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, va afirmar ahir que els mòduls prefabricats són unes instal·lacions “molt correctes” on es pot desenvolupar l'activitat educativa amb “tota normalitat”. Ruiz hi va afegir que el seu departament és “conscient” que la gent vol un edifici definitiu, però hi va afegir que, mentre Catalunya no disposi de tots els ingressos que genera, caldrà prioritzar els recursos. La consellera Ruiz va fer aquestes manifestacions durant una visita a l'institut Vallvera de Salt, un dels quatre centres gironins que va visitar ahir i entre els quals hi havia també l'institut de Sils, que està format íntegrament per mòduls prefabricats. Ruiz va posar aquest centre d'exemple i va dir que ha pogut veure in situ que l'activitat educativa es pot desenvolupar amb “tota normalitat”. En el cas concret d'aquesta zona de Sils, hi ha 360 alumnes des de primer de primària fins a quart d'ESO repartits en un total de deu mòduls prefabricats.

A les comarques gironines hi ha 314 mòduls distribuïts en 107 centres de primària i secundària. És la demarcació que concentra un major nombre de barracons en l'àmbit de Catalunya. Ahir, Ruiz va visitar també l'escola Forn d'Anells de Fornells i l'escola Aldric de Cassà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia