Educació

educació

Tiana ultima el trasllat de la nova escola Lola Anglada

La posada en marxa del centre d'educació primària està previst pels volts de la setmana blanca

L'estrena de l'equipament es retarda dos mesos del calendari previst inicialment

Les obres de la futura escola Lola Anglada de Tiana es troben en la recta final. L'Ajuntament rebrà les claus de les noves dependències a final de desembre o, com a molt tard, a principis de l'any vinent, segons la previsió de GISA, l'empresa que s'encarrega de l'actuació. Durant el mes de gener, es realitzaran els tràmits relatius als subministraments i es comprovarà que tot funcioni correctament per tal de procedir al trasllat de l'alumnat dels antics edificis –el de la Ciutadella i el del poliesportiu– al nou equipament.

L'alcalde, Emili Muñoz (Gent), assegura que el calendari per realitzar el trasllat el decidirà la comunitat educativa de l'antiga escola Lola Anglada i de l'escola Tiana i el Departament d'Educació. “Es parla de dues possibilitats: o bé fer el trasllat la darrera setmana de febrer o bé fer-lo la primera de març, coincidint amb la setmana blanca”, diu Muñoz, que no obstant reitera que es farà a “voluntat” de la Generalitat i la direcció. “Nosaltres ens adaptem al que escullin”, afegeix.

L'estrena de les noves instal·lacions tindrà lloc un parell de mesos més tard del previst inicialment. La intenció de l'Ajuntament era començar les classes al nou edifici després de les vacances de Nadal. “No ens cal córrer”, apunta Muñoz, justificant el petit desajust de calendari. “Estem més o menys dintre del que havíem previst”, assegura.

La inversió per a la construcció de la nova escola Lola Anglada és de 700.000 euros. Quan entri en funcionament l'edifici de la Ciutadella es convertirà en una escola pública nova. A l'edifici del poliesportiu està previst construir-hi un institut.

LA XIFRA

700.000
euros és la inversió que s'ha d'aportar per fer realitat la futura escola Lola Anglada de Tiana.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.