Educació

SOCIETAT

El projecte de l'escola Sa Forcanera

Al febrer se sabrà a quina empresa s'adjudica la redacció del projecte d'aquest centre de Blanes

Fins a 180 empreses d'arquitectura s'han presentat al concurs per la redacció del projecte de la nova escola Sa Forcanera de Blanes. De les 180 sol·licituds trameses fins al 3 de gener –la data límit–, 79 van ser acceptades perquè complien tots els requisits i 101 estaven pendents de solucionar defectes de documentació.

El 18 de gener se sabrà quines són les propostes tècniques admeses i, l'1 de febrer, les propostes econòmiques. Precisament, l'1 de febrer serà quan se sabrà quina oficina tècnica serà l'escollida per redactar el projecte, que té un pressupost de licitació de 425.546,77 euros.

A més de l'assistència tècnica a la redacció del projecte bàsic i d'execució, les empreses que s'hi han presentat s'ocuparan de la certificació d'eficiència energètica del projecte, l'estudi de seguretat i salut, l'estudi geotècnic, el projecte d'activitats per a llicència ambiental i la posterior direcció d'obra.

El Departament d'Ensenyament de la Generalitat va anunciar la construcció de l'escola Sa Forcanera el novembre passat, després de nombroses manifestacions dels pares i alumnes, que fa cinc anys que fan les classes en barracons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.