Educació

Condicionen el solar de l'escola de Castell d'Aro

Es tracta d'un terreny de 10.366 m² i les obres costaran 392.000 euros

Els treballs per condicionar el solar municipal de 10.366 m² on s'ha de construir la nova escola d'educació infantil i primària Vall d'Aro Castell d'Aro ja s'han iniciat aquesta setmana. La parcel·la que s'està habilitant està delimitada pel carrer Amadeu Vives a l'est i la via verda del carrilet per l'oest. Actualment, les màquines estan alineant el terreny i un cop es completi aquesta fase es farà la desbrossada, l'anivellament a la cota de les costes del terrenys adjacents, en especial la que allotja l'institut Ridaura.

Posteriorment es faran els murs de contenció que, en el vessant sud, seran d'escullera i, els altres tres, de contenció vertical amb gabions. Les obres són assumides íntegrament per l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, amb una inversió de 392.000 euros i s'enllestiran en tres mesos.

Abans no s'acabi l'any, s'iniciarà també els treballs de construcció dels vials de servei. La nova escola que substituirà l'actual disposarà de 2.328 m² amb 1.296 m² d'espais exteriors amb capacitat per a 225 infants, i s'executarà mitjançant una edificació industrialitzada modular, un sistema més àgil que el tradicional, que hauria de permetre començar-hi l'activitat docent el curs 2015/16.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia