Educació

Palamós, seu d'una trobada Erasmus+

Set centres educatius europeus debaten les noves tecnologies a l'aula

Palamós és la seu aquesta setmana de la trobada de set centres educatius europeus per debatre l'encaix, els riscos i els avantatges de les noves tecnologies a les aules, en el marc d'un projecte Erasmus+ finançat per la Unió Europea, coordinat per l'institut de Palamós i amb la implicació del grup de recerca ARPA de la Universitat de Girona. La iniciativa, que s'estendrà fins l'any vinent, s'anomena Comunicació i Educació a través del Transmèdia, una ampliació del concepte multimèdia que entronca amb l'ús de dispositius de telefonia i la interrelació amb les xarxes socials virtuals.

En total, una cinquantena de persones entre professors i alumnes dels centres participen en les jornades de treball a Palamós, que culminaran aquesta tarda amb les conferències sobre l'ús de xarxes socials i telèfons mòbils a les aules, a càrrec de l'experta Roser Cussó, del Departament d'Educació de la Generalitat, i la integració dels projectes educatius europeus Comenius sota el paraigua de la denominació comuna Erasmus, per part d'Andrés Ajo, del servei estatal per a la internacionalització de l'educació (Sepie). Les xerrades (16 h, a l'institut) es podran seguir des del web del projecte.

A més de l'institut palamosí, encapçalat pel seu cap d'estudis, Josep Antoni Blasco, i la UdG, els centres educatius que participaran en la jornada són de Romania, Itàlia, Portugal i Xipre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia