Societat

L'entitat de transformació social Casal dels Infants obre una delegació a Salt

Consolida d'aquesta manera la seva presència al municipi, on desenvolupa diversos projectes solidaris

La consellera Munté va assistir a la inauguració

L'entitat solidària Casal dels Infants ha obert una seu a Salt des de la qual pretén enfortir encara més el seu vincle amb el municipi i els seus veïns. El local, situat al Veïnat, al carrer Major, número 30, va ser inaugurat ahir a la tarda. Primer amb una festa per als joves (a la plaça del Veïnat) amb jocs i berenar. Posteriorment, amb un acte de caire institucional, ja dins el local, que va ser presidit per la consellera de Presidència, Neus Munté, i l'alcalde de Salt, Jordi Viñas.

Munté va destacar els beneficis socials que aporten les entitats com ara Casal dels Infants: “El seu projecte és una mostra d'una aliança estratègica que a Catalunya funciona molt bé, que permet sumar els esforços de la iniciativa privada i la pública.” L'alcalde va expressar la satisfacció pel fet que l'entitat consolidi la seva presència a Salt obrint-hi una seu, i va remarcar que sense el tercer sector seria “gairebé insostenible” oferir el suport necessari a les famílies d'entorns desafavorits com Salt. Va posar en relleu també la col·laboració que estableix l'administració amb l'entitat en els seus projectes.

Amb el suport de l'Obra Social La Caixa, Casal dels Infants desenvolupa a Salt diversos projectes amb els infants, els joves i les seves famílies, a fi de promoure una transformació social i generar oportunitats per
a aquestes persones. Al municipi, els seus projectes arriben a 220 joves, treballa amb 30 entitats i amb 250 veïns de la ciutat.

LES XIFRES

6
anys
fa que Casal dels Infants és a Salt. Van iniciar el camí amb un programa de reforç de la convivència.
220
infants i joves,
, i les seves famílies reben actualment a Salt el suport del casal, amb la col·laboració de 30 entitats.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia