La Fundació Amics de la Gent Gran rep el premi Josep Parera

El missioner Fernando Aguiló i a la Fundació Privada Amics de la Gent Gran van rebre el premi Josep Parera 2009 de l'Obra Social de Caixa Penedès. L'acte de lliurament va tenir lloc divendres al vespre al Petit Palau de la Música, i el van presidir Joan Saura, conseller d'Interior i de Relacions Institucionals i Participació, i Josep Colomer, president de Caixa Penedès. També hi va ser present Josep Parera, president d'honor de Caixa Penedès. Amb el premi es distingeix la trajectòria de persones i organitzacions que destaquen en la seva dedicació al servei del desenvolupament comunitari en les dimensions social, humanitària i solidària, i té una dotació econòmica de 100.000 euros –50.000 euros per guanyador.

La Fundació Amics de la Gent Gran treballa per millorar la qualitat de vida de les persones grans, especialment de les que pateixen situacions de soledat, aïllament o falta de recursos econòmics, a través de l'acció de voluntaris qualificats, alguns dels quals desenvolupen la seva tasca a Vilanova i la Geltrú. L'any 2008 Amics de la Gent Gran va atendre 627 persones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.