Denuncien que Millet va desviar diners d'un col·legi d'educació especial

Els pares d'alumnes del col·legi d'educació especial Sant Gervasi van denunciar ahir que l'exresponsable del Palau de la Música, Fèlix Millet, que presideix Esmen, la fundació que gestiona aquest centre educatiu, podria haver utilitzat el centre per desviar grans quantitats de diners. Els pares van assegurar ahir a Catalunya Ràdio que en la comptabilitat del centre, que atén uns trenta alumnes, apareixen moltes partides que no responen a l'activitat real i que portaven a tancar tots els exercicis amb dèficit: «Cada any ens deien que l'escola tancava amb un dèficit de 60.000 o 70.000 euros i, després, hem vist que apareixien reparacions per 30.000 euros que no s'havien fet», va explicar un dels pares. Els afectats denuncien que s'havien adjudicat al centre factures de fins a 120.000 euros per suposades despeses financeres i de 56.000 per assessories inexistents.

Els pares també van recordar la «mesquinesa» del vicepresident d'Esmen, Josep Maria Camps, veí de Millet a l'Ametlla del Vallès, quan es va negar a aportar 200 euros perquè els alumnes poguessin menjar fora durant una excursió d'un dia.

Els pares han explicat que ara han tingut accés als números de la comptabilitat del centre, una vegada que Camps els anunciés, el mes de gener passat, la decisió de tancar el col·legi sense acceptar cap de les alternatives que ells li havien proposat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.