Societat

PARTICIPACIÓ

ESTUDIANT EN PRÀCTIQUES

Montserrat Ponsa presenta el llibre sobre la seva experiència en la Marxa Mundial per la Pau

El llibre recull les experiències de l'escriptora durant els 105 dies que va recórrer Nova Zelanda, Austràlia, Àsia, Europa i Àfrica fins a Amèrica, descobrint cultures i civilitzacions.

La marxa va començar a Nova Zelanda el 2 d'octubre de 2009, dia de l'aniversari del naixement de Gandhi i declarat per les Nacions Unides Dia Internacional de la No-Violència. Finalitzava a la serralada dels Andes, al parc Punta de Vacas el 2 de gener de 2010. Impulsada per l'organització internacional Món Sense Guerres i Moviment Humanista, la marxa va ser una iniciativa per aconseguir l'eliminació de les armes nuclears a tot el món; la retirada immediata de les tropes dels països ocupats; la reducció progressiva i proporcional de l'armament convencional; la firma de tractats de no-agressió entre països i la renúncia dels governs a utilitzar la guerra per resoldre conflictes.

Activista cultural i social i reconeguda defensora dels drets dels homes i pobles, Ponsa ha dedicat gran part de la seva obra en defensa de la pau. També ha escrit llibres de cuina, una de les seves grans passions. Entre les seves publicacions destaquen El arte de vivir, Els meus personatges, Una pasión por los fogones i Niños en la cocina.

Aquesta informació ha estat elaborada externament a la redacció del web per María Fernández, estudiant en pràctiques del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia